Medewerkers Planning en Roostering in combi met PM-er BSO

Medewerkers Planning en Roostering in combi met PM-er BSO

Wij zijn per direct op zoek naar de functie van:

Medewerker Planning en Roostering in combinatie met Pedagogisch Medewerker BSO.

Ben jij een resultaatgerichte Medewerker Planning en Roostering die zich wil inspannen om de roosters binnen de vastgestelde procedures in goede banen te leiden? Maak jij je hard voor een tijdige en correcte roostering en planning van onze pedagogisch medewerkers en voel je je verantwoordelijk voor het oplossen van roosterknelpunten? Vind jij het een sport om de planning dagelijks weer kloppend te krijgen? Naast medewerker planning en roostering vind jij het ook niet erg om ook daarnaast nog 2 vaste middagen op de BSO-groep te staan als pedagogisch medewerker en eventueel extra uren te maken als PM-er als invalkracht of hulpkracht? Dan is Uk & Puk op zoek naar jou!

Jouw droombaan

Je bent in deze veelzijdige functie ondersteunend aan locatiemanager en de directie van Kinderopvang Uk & Puk.  Je bent goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen, de wetgeving rondom bezettingseisen in de Kinderopvang, het werktijdenbeleid, de arbeidstijdenwet, het roosterprotocol en wensen van medewerkers. Je levert de kind- en personeelsroosters tijdig aan, nadat je alle benodigde gegevens hebt verzameld en geordend. Je doet voorstellen voor kwaliteitsverbetering en denkt mee over capaciteitsplanning.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende baan voor minimaal 15 – 24 uur per week; waarbij we hopen dat dit in de toekomst uitgebreid kan worden.
  • Een collegiaal, betrokken team, waarbij alle ruimte is voor eigen inbreng.
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang.
  • Een halfjaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Wat bied jij?

  • Je bent een sterke persoonlijkheid. Je bent analytisch èn flexibel genoeg om in te springen op ad hoc calamiteiten. Je bent een verbinder pur sang en wordt geroemd om je organisatiekwaliteiten.
  • Je hebt minimaal een voor de functie relevante mbo-4 opleiding afgerond en beschikt over MBO+ werk- en denkniveau; Tevens beschik je over een diploma om werkzaam te zijn als PM-er. Voor een diplomacheck: https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma
  • Je hebt eventueel minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Medewerker Planning en Roostering voor een organisatie, bij voorkeur in de zorg/kinderopvang;
  • Jouw wijze van communiceren is vlot en perfect in zowel woord als geschrift;
  • Je bent oplossingsgericht, zeer nauwkeurig, analytisch en kunt snel schakelen;
  • Je hebt kennis van de wetgeving binnen de kinderopvang IKK/BKR of kan je deze snel eigen maken.

Reageren

Is dit jouw baan? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar Kinderopvang Uk & Puk, t.a.v. Evi Potze. Contactgegevens zijn evi@kinderopvangukenpuk.nl tel: 06-39448905.

Sluitingsdatum vacature 14 augustus. In week 29 en week 34 zullen de “1e sollicitatiegesprekken” worden ingepland.