Beste kinderopvang van Drenthe

Kindercentrum Uk & Puk uit Emmer-Compascuum gekozen tot beste kinderopvanglocatie van regio Drenthe.

Op 27 juni 2016 werden de beste kinderopvanglocaties van Nederland in het zonnetje gezet tijdens de jaarlijkse Kinderopvangaward uitreiking. Uit een analyse van 1.200 reviews van de winnaars kwam naar voren dat naast vakkundige, vriendelijke, betrokken en lieve leidsters vooral de locatie aan belang is toegenomen. Ook scoorden de winnaars hoog op gevarieerde spelactiviteiten.

Kinderopvangcentra die de awards wonnen, werden in de reviews  het best gewaardeerd op: de locatie, gevarieerde activiteiten, plezier om naar de opvang te gaan, kind met een gerust hart achter kunnen laten en flexibiliteit. De verkiezing werd gehouden in samenwerking met onderzoeksbureau Tevreden.nl. Via dit onderzoeksbureau werden de meningen van ouders geanalyseerd en daaruit bleek dat de belangrijkste factoren voor klanttevredenheid zijn: een goed pedagogisch beleid en de medewerkers.

Kindercentrum Uk & Puk uit Emmer-Compascuum werd genomineerd en hoorde tot de 3 beste kinderovanglocaties van Drenthe. Op 27 juni 2016 is Uk & Puk door een jury uitgeroepen tot de beste kinderopvangorganisatie van Drenthe.

Ook in 2017 is Kinderopvang Uk & Puk wederom uitgeroepen tot beste kinderopvang Drenthe!