Kinderdagverblijf

Zoekt u kinderopvang, maar liever niet een overvol kinderdagverblijf waar het nogal eens te kort schiet aan individuele aandacht voor de kinderen? Bij Kinderopvang Uk & Puk staat kwaliteit en het belang van de kinderen altijd voorop.

Kinderopvang Uk & Puk is gestart in september 2009. In juli 2014 zijn wij verhuisd en hebben wij onze  nieuwe deuren geopend in MFC “de Deele” gelegen in het centrum van Emmer-Compascuum.

Wij bieden betaalbare, kleinschalige dagopvang voor baby’s, peuters en basisschoolkinderen in de leeftijd van 8 weken tot 12 jaar. Kinderopvang Uk & Puk bestaat uit dagopvang, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaalwerk.

Bij Kinderopvang Uk & Puk draait alles om spelen en samen plezier maken. Binnen dat kader zorgen wij voor structuur en regelmaat en kan iedere baby of peuter zich in zijn of haar eigen tempo spelenderwijs ontwikkelen.

Bij ons zorgen vaste gezichten voor een gevoel van veiligheid en vertrouwdheid en wordt uw kind eventueel al vanaf 06.30 uur ’s morgens met open armen ontvangen. Net als uzelf, want voor zowel ouders als kinderen is persoonlijke aandacht een vanzelfsprekendheid. Evenals het hebben van vakkundige en betrokken pedagogisch medewerkers die inspelen op de individuele behoeften van ouders en kind.

Benieuwd naar de mogelijkheden, heeft u vragen of wilt u eens vrijblijvend een kijkje bij ons nemen? Neem contact met ons op! Wij maken graag een afspraak.