Inschrijven

Vanwege de grote belangstelling willen wij jullie de mogelijkheid bieden om een plekje te reserveren. U kunt uw kind inschrijven door middel van het invullen van onderstaand formulier. 

Kosteloos inschrijven
Wilt u zich inschrijven? Wij berekenen geen inschrijf- of administratiekosten. Inschrijvingen zijn geheel kosteloos en vrijblijvend. U zit dan nog nergens aan vast! De datum van inschrijving bepaalt echter wel uw plaats op de aanmeldingslijst. Zorg daarom dat u er vroeg bij bent.

Plaatsing
Ruim voor de datum waarop de opvang nodig is, hoort u van ons of er plek is voor uw kind. Wij doen een plaatsings ‘aanbod’ voor de door door u gewenste dagen. Indien u akkoord gaat met het aanbod, sturen wij u een plaatsingscontract dat u ondertekent. Daarmee is de opvang definitief geregeld.

Het intakegesprek
Wanneer de plaatsing definitief is, volgt er een intakegesprek. Daarin hebben we de gelegenheid kennis met elkaar te maken. U kunt ons dan alvast wat meer over uw kind vertellen. Zijn er bijzonderheden waar wij rekening mee moeten houden? Van onze kant ontvang u ook veel informatie. Wat gebeurt er op het kinderdagverblijf? Zaken als eten, slapen en verzorgen komen aan bod. Maar ook medezeggenschap voor ouders, hoe is dat bijvoorbeeld geregeld? En als uw kind ziek is, wat dan? U krijgt van ons een informatieboekje, waarin deze dingen beschreven staan.

Oefenen
Als u dat prettig vindt, mag uw kind een paar keer vóórdat de opvang begint bij ons komen ‘oefenen’. Wat bedoelen we daarmee? De overgang van de thuissituatie naar de opvangsituatie kan voor uw kind (én voor uwzelf..) toch wat groot zijn. Ondanks dat kinderen heel erg flexibel kunnen zijn, kunnen wij ons voorstellen dat u en uw kind langzaam moeten wennen. Om te beginnen met een paar uurtjes opvang per dag. Wij doen er alles aan om jullie een goed gevoel te geven. Het liefst worden we een beetje een tweede thuis. Welkom bij kinderdagverblijf Uk & Puk!

Klik op de volgende link om in te schrijven: